Het knikarmscherm 78/110  is een open tweebuis systeem. De 78/110 heeft een tijdloze uitstraling met een klassiek uiterlijk. Het beproefde systeem is uiterst functioneel. Door toepassing van de oerdegelijke knikarmen blijft een vrije doorloop onder het scherm gegarandeerd. De 78/110  is in bijna alle situaties te plaatsen. Het scherm is zeer eenvoudig af te stellen.
     

De constructie

 


   

Knikarmen & Kap

De stabiele en sterke armen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium profielen en - volgens een uniek procédé gesmede en gegoten - aluminium verbindingsstukken. Bovendien zijn ze voorzien van twee kabels en sterke veren. Alle bouten, moeren en assen zijn van roestvast staal.

Maximale afmetingen:
250 cm uitval bij een breedte van 550 cm.
300 cm uitval bij een breedte van 500 cm.
De maximale uitvalshoek is 40 graden.

Keuringen: TÜV en CE

Het scherm is vervaardigd uit corrosiebestendig poedergelakt geëxtrudeerd aluminium

De uitvoering

De 78/110  is een tweebuis systeem waarbij de knikarmen aan de kapsteunen gemonteerd zijn.

Zon-/windmeter

Het plaatsen van een zon-/windmeter maakt het scherm nog luxer en gemakkelijker in gebruik. Bij verschillende weersomstandigheden zorgt de meter ervoor dat het scherm automatisch uitgaat of wordt ingetrokken. Natuurlijk behoort afstandsbediening tot de mogelijkheden.

Bediening

De 78/110  kan worden uitgevoerd in diverse bedieningsmogelijkheden. Traditioneel handmatig met de slingerstang of elektrisch d.m.v. een motor.

Vormgeving

De 78/110  heeft een klassiek uiterlijk met een robuuste vormgeving.

Kleuren

Het scherm is standaard leverbaar geanodiseerd (zilverkleur) of gemoffeld,  In overleg met uw dealer zijn andere kleuren mogelijk.

 

Nieuws

Rolluiken actie t/m 31-03-2017
8 februari 2016
meer »